עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
בלנד פירותי ומאוזן של הזנים הגדלים בכרמי היקב שבהרי יהודה.
| לאחר תסיסה, היין מתיישן כשנה במכלי בטון מיוחדים, המסייעים לשמר את אופיו הפירותי והרענן במהלך תקופת הגידול. היין נמצא במיטבו במהלך שלוש השנים שלאחר הבציר, ומומלץ להגישו קריר. |
| דגם: | e187921dda0ea4cd8c13bbd238ec0262 |
| תכונות היין | |
| כשרות | יש |
| זני ענבים | קברנה סוביניון, מרלו, קברנה פרנק, מלבק ופטיט ורדו, בתוספת סירה |
| מקור | ישראל- הרי יהודה |
| טמפרטורת צריכה | 14-16 |
| נפח בקבוק | 750 |