עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
תהליך הייצור: ענבי הסנג'ובזה טופלו בתהליך של יצור יין לבן מיד עם הגעתם ליקב, לרבות הצללה סטטית במשך 24 שעות ותסיסה קרה בכ-°14. מענבי הגרנאש יוצר רוזה בשיטת הדימום (Saignée). ממיכלי תסיסה אדומים הופרשו, מספר שעות לאחר קליטת הענבים, אחוזים בודדים של מיץ אשר הותסס בנפרד, במטרה לשמור על רעננות היין וטעמי הפרי.
הבציר:
עונת הגידול של 2019 החלה בחורף גשום במיוחד שהגיע עד כדי 150% מהממוצע הרב שנתי. החורף היה ממוצע מבחינת הטמפרטורות והגפנים החלו ללבלב בתחילת מרץ. הטמפרטורות במהלך עונת הגידול היו ממוצעות ללא אירועי קיצון משמעתיים. הבציר החל 16 לאוגוסט והסתיים ב 6 לאוקטובר. הבציר מסתמן כאיכותי במיוחד
דגם: | d0772ebce5ada6d1528ff14987d4dbd5 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 57% סנג'ובזה, 33% סירה, 10% גרנאש |
מקור | ישראל-הרי גליל |
טמפרטורת צריכה | 6-8 |
נפח בקבוק | 750 |