עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
תהליך הייצור: היין התיישן 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
הבציר: החורף של 2015 החל בגשמים כבדים, אך בסוף העונה הגשמים פחתו וכמות המשקים הייתה נמוכה מהממוצע השנתי. הגפנים התעוררו לקרקע רטובה. האביב החל עם טמפרטורות מתונות וצימוח מיטבי לייצור יין איכותי. בתחילת אוגוסט הטמפרטורות הגיעו לשיא הדומה לשנת 2010 ובספטמבר שברנו שיאיי חום היסטוריים- סופת חול שהגיע מהמזרח צבעה את הכרמים בצהוב ומיד אחרי רוחות וגשם נשטפו לחלוטין. אירועים אלה היוו אתגר ודרשו הירתמות של כלל הצוות שהתגייס עם חיוך ורוח חיובית כולל הכורמים, הבוצרים, אנשי היצור והייננים כך שלמרות העונה הקיצונית איכויות היינות טובים מאוד ובולטים באופיים.
דגם: | b402f7c5b5b61b5e63681290bf86fb53 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 100% סירה |
מקור | ישראל-הרי גליל |
טמפרטורת צריכה | 16 |
נפח בקבוק | 750 |