עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
לאחר הבציר מובלים הענבים אל היקב לתחילת תהליך יצור היין התסיסה מתבצעת במכלי נירוסטה בטמפרטורה קרה על מנת לשמר את הניחוחות ואת טעמי הפרי. עם תום התסיסה היין עובר השרייה קרה על קליפות הענבים למשך כשבועיים על מנת למצות את מירב הארומה והטעמים מהקליפה. לאחר מכן היין עובר שפייה ראשונית ויישון של 8 חודשים בחביות עץ אלון אמריקאי. בהמשך, היין עובר סינון גס על מנת לשמר את מירב הארומה והטעמים. סיום התהליך הוא בביקבוק ופיקוק בקבוק היין ואחסונו ביקב לתקופה של כשלושה חודשים לפני צאתו לשיווק.
ענבים שנבצרו בבציר ידני בשעות הבוקר המוקדמות מגיעים משתי חלקות שונות. חלקה בכרם ניצנה שניטעה בשנת 1997 באזור רמת נגב, בבעלות היקב. הכרם גדל על קרקע לס חול וגיר בגובה 300 מטר ומחלקה נוספת בכרם עבדת שניטעה בשנת 2001 באזור הר הנגב, על קרקע לס, גיר וחרסית בגובה 700 מטר מל פני הים. הכרם נהנה מהפרשי טמפרטורות קיצוניים ויובש המאפיינים את האזור המדברי.
ין אדום יבש. 13.8% אלכוהול. גוף בינוני-מלא וטאנינים מוצקים. הצבע סגול כהה עז וצלול. מתקבל ע"י סינון היין, ייצובו ושמירה קפדנית ממגע עם חמצן.
דגם: | 555e4b4877722d6311339130c9065754 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | קברנה סובניון |
מקור | רמת נגב-כרם ניצנה |
טמפרטורת צריכה | 16 |
נפח בקבוק | 750 |