עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
תהליך הייצור: 7-14 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה . תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
הבציר:
החורף שקדם לעונת הגידול היה שחון בגשמים אך הטמפרטורות סיפקו את דרישות הקור הנדרשות לגפנים.
ההתעוררות הייתה טובה ובתזמון הממוצע לאורך השנים האחרונות. עונת ההבשלה הייתה בתנאי מזג אויר מתונים חוץ משבוע אחד חם במיוחד.
בציר 2017 היה מהקצרים שידע יקב הרי גליל והתבצע ב-10 שבועות. האיכויות מסתמנות כטובות במיוחד.
דגם: | e5a0a0d5a7e8fa5e1de5b7aee01b73e9 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 82% קברנה סוביניון, 18% סירה |
מקור | ישראל-הרי גליל |
טמפרטורת צריכה | 14-16 |
נפח בקבוק | 750 |