עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
הבציר: עונת הגידול שקדמה לבציר החלה בחורף גשום לאחריו התעוררו הגפנים לקרקע רטובה ולתנאים מצוינים לצימוח. האביב החל מוקדם יותר מהממוצע ברב העונות וכתוצאה מכך, ההבשלה הוקדמה ברוב החלקות. תחילת האביב התאפיינה בצימוח נמרץ של הגפנים אשר יצר עומס רב על הכורמים לעמוד במשימות הגידול בעונה. לאורך העונה מזג האוויר היה מתון וללא אירועי קיצון. הבשלת הפרי הייתה אחידה ומתונה. בציר היה הקצר ביותר בכל שנות היקב והסתיים לאחר 8 שבועות בלבד. האיכות מבציר זה, מסתמנת כטובה במיוחד.
הבציר: עונת הגידול שקדמה לבציר החלה בחורף גשום לאחריו התעוררו הגפנים לקרקע רטובה ולתנאים מצוינים לצימוח. האביב החל מוקדם יותר מהממוצע ברב העונות וכתוצאה מכך, ההבשלה הוקדמה ברוב החלקות. תחילת האביב התאפיינה בצימוח נמרץ של הגפנים אשר יצר עומס רב על הכורמים לעמוד במשימות הגידול בעונה. לאורך העונה מזג האוויר היה מתון וללא אירועי קיצון. הבשלת הפרי הייתה אחידה ומתונה. בציר היה הקצר ביותר בכל שנות היקב והסתיים לאחר 8 שבועות בלבד. האיכות מבציר זה, מסתמנת כטובה במיוחד.
דגם: | 230f1e7a3de10254ffd3a5069c40628b |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 100% ברברה מכרם יחיד |
מקור | ישראל-הרי גליל |
טמפרטורת צריכה | 14-16 |
נפח בקבוק | 750 |