היין אדום אטום בצבע בעל ניחוחות מתובלים של פירות יער, קסיס פלפל שחור, אדמה ואלון עם מרקם מלא וסיומת ארוכה ומענגת . היין התיישן 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
הבציר: עונת הגידול שקדמה לבציר החלה בחורף גשום והגפנים התעוררו לקרקע רטובה ותנאים טובים לצימוח . האביב החל מוקדם יותר מרב העונות וכתוצאה ההבשלה הוקדמה ברוב החלקות. תחילת האביב התאפיינה בצימוח נמרץ של הגפנים ועומס רב על הכורמים לעמוד במשימות הגידול בעונה. לאורך העונה מזג האוויר היה מתון וללא אירועי קיצון. הבשלת הפרי הייתה אחידה ומתונה לאורך העונה. בציר 2016 היה הקצר ביותר בכל שנות היקב והסתיים לאחר 8 שבועות. האיכות מבציר זה מסתמנת כטובה במיוחד.