עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני.
ענבי המרלו עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין העברנו את התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים במשטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע טעמים וריחות האופייניים לזן זה.
לאחר סיום התסיסה האלכוהולית , הענבים נסחטו בצורה עדינה בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית , תסיסה זו באה על מנת לייצב ולרכך את היין.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין עבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות להתבגרות של שישה חודשים.
דגם: | ba44fdcaef729947c8afb767a4b300b2 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 100% ענבי מרלו |
מקור | כרם שמשון, בציר מכני בשעות הבוקר |
טמפרטורת צריכה | 16°-18° |
נפח בקבוק | 750 |