עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
בלנד פירותי ומאוזן של הזנים הגדלים בכרמי היקב שבהרי יהודה.
לאחר תסיסה, היין מתיישן כשנה במכלי בטון מיוחדים, המסייעים לשמר את אופיו הפירותי והרענן במהלך תקופת הגידול. היין נמצא במיטבו במהלך שלוש השנים שלאחר הבציר, ומומלץ להגישו קריר. |
דגם: | e187921dda0ea4cd8c13bbd238ec0262 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | קברנה סוביניון, מרלו, קברנה פרנק, מלבק ופטיט ורדו, בתוספת סירה |
מקור | ישראל- הרי יהודה |
טמפרטורת צריכה | 14-16 |
נפח בקבוק | 750 |