עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
תהליך הייצור: 7-14 ימי תסיסה במיכלי נירוסטה. תסיסה מלולאקטית וששה חודשי יישון במיכלי נירוסטה לשימור האופי הפירותי של היין.
הבציר: עונת הגידול של 2019 החלה בחורף גשום במיוחד שהגיע עד כדי 150% מהממוצע הרב שנתי. החורף היה ממוצע מבחינת הטמפרטורות והגפנים החלו ללבלב בתחילת מרץ. הטמפרטורות במהלך עונת הגידול היו ממוצעות ללא אירועי קיצון משמעתיים. הבציר החל 16 לאוגוסט והסתיים ב 6 לאוקטובר. הבציר מסתמן כאיכותי במיוחד
דגם: | 5f8e9c7760e90d5c04cf3cbcc0281762 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | מרלו |
מקור | ישראל-הרי גליל |
טמפרטורת צריכה | 16 |
נפח בקבוק | 750 |