עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
בשנת 1952 הושק המותג המסחרי הראשון שמבוסס על המתכון הסיציליאני: הצ'ינאר (Cynar). למשקה הצ'ינאר המסחרי הוספו למיצוי הארטישוק הבסיסי עוד 18 סוגי צמחים, וכן תוספת סוכר. בשנות ה־90 קנתה חברת קמפרי את המותג המשפחתי והפכה אותו לבינלאומי. כמו הקמפרי, כך גם עיקר כוחו של הצ'ינאר הוא כבסיס למיקסים ולקוקטיילים. באיטליה נהוג לערבב צ'ינאר בסודה או במי טוניק ולהוסיף פרוסת תפוז. המתוחכמים יותר יוסיפו מעט צ'ינאר לכוסית יין פרוסקו מבעבע. בשוויץ נהוג להוסיפו למיץ תפוזים ואילו בארצות הברית וברזיל הברמן יציע לכם אותו עם קולה.
דגם: | f4b57b64877cb6ab1cbd94dc50312b50 |
תכונות היין | |
כשרות | אין |
מקור | איטליה |
נפח בקבוק | 700 מ"ל |