עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
מיושנת 18 חודשים – בעלת גוף, רמז לקוקוס וסיומת מתקתקה וספייסית.
יצירת טקילה יוצאת מן הכלל אינה עניין פשוט. עם זאת, כל טעימה של טקילה מילגרו מוכיחה שהמאמץ בהחלט כדאי.
המייסדים של בית הטקילה מילגרו היו אנשי טקילה מושבעים, שלא אהבו את הכיוון שאליו פנתה הקטגוריה, ואת העובדה שמספר בתי הטקילה, ששמרו על המסורת והשתמשו בטכניקות הייצור עתיקות היומין, הלכו והתמעטו.
הייצור של מילגרו ייחודי לה ומשמר שיטות מסורתיות. שלא כמו בבתי טקילה אחרים, כל הטקילות של מילגרו מופקות מ-100% אגבה כחולה, כולה גדלה באחוזה עצמה.
לאחר קציר האגבה, הפקעות נקלות בתנורי ענק מסורתיים, העשויים חימר. התהליך האיטי מבטיח שטעמה המורכב של האגבה יישמר בטקילה עצמה. הזיקוק של מילגרו שונה גם הוא, בשל היותו בן 3 שלבים. מילגרו עוברת שני זיקוקים בדודים, ושלישי בעמוד מיוחד. זאת כדי להבטיח את איזון הטעמים.
דגם: | 365f7775a30cefbd9c330ec6507b46a8 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
מקור | מקסיקו |
נפח בקבוק | 700 מ"ל |