מיושנת 10 חודשים – זוכת זהב כפול ופרס המשקה ה"לבן" הטוב ביותר בסן פרנסיסקו. כבדה, בעלת מגוון טעמים רב, אך נעימה להפליא לשתיה. נימות של קרמל ועישון.
יצירת טקילה יוצאת מן הכלל אינה עניין פשוט. עם זאת, כל טעימה של טקילה מילגרו מוכיחה שהמאמץ בהחלט כדאי. המייסדים של בית הטקילה מילגרו היו אנשי טקילה מושבעים, שלא אהבו את הכיוון שאליו פנתה הקטגוריה, ואת העובדה שמספר בתי הטקילה, ששמרו על המסורת והשתמשו בטכניקות הייצור עתיקות היומין, הלכו והתמעטו.