עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
חמשת הזנים גדלים בכרם "מטע" שבהרי יהודה. הכרםבמטע ממוקמם בגובה של 650 מטר מעל פני הים, ומאופיין בהפרשי טמפרטורה משמעותיים בין יוםללילה. בזכות אקלים ייחודי זה מצליחים הענבים להגיע לבשלות אופטימלית מבלי לאבד אתטעמיהם הרעננים.
תהליך הייצור: כל אחד מהזנים נבצר במועדוהאופטימלי ומטופל בנפרד עד שלב יצירת הבלנד. עם הגעתם ליקב עוברים הענבים תהליךריסוק והפרדה מהשזרות. מיד לאחר מכן עובר התירוש יחד עם קליפותיו למיכל מקורר. כלזן מותסס בנפרד, בטמפרטורה של 25ºc-26ºc למשך 14-15 ימים.עם גמר התסיסה מופרד היין ממשקעיו ומאוחסן במיכלי נירוסטה לתהליכי שיקוע וניקיון טבעיים. בסיום תהליך זה,מנצח גולן פלם, יינן היקב, על יצירת בלנד שישקף את תרומת כל אחד מהזנים יחד עםמאפייני הטרואר.
רשמי טעימה: אף רענן עם פרי אדום משולב בתיבול וריחות קלייה עדינים מהיישוןבחביות, בפה היין משלב היטב טעמי פרי עדינים, מבנה טאני מרשים, מרקם רך וסיומתארוכה, מתובלת ואלגנטית.
דגם: | c1a9878f3695259dbe7bba72cb7c3ec6 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 36% מרלו , 23% קברנה סוביניון, 20% סירה , 12% פטיט ורדו, 9% קברנה פרנק |
מקור | ישראל-הרי יהודה |
טמפרטורת צריכה | 16-18 |
נפח בקבוק | 750 |