עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
הכרמים:ענבי הפלם בלאן גדלים כולם בכרמים הממוקמים בהרי יהודה. מקור ענבי הסוביניון בלאן הוא משתי חלקותהמגיעות משני אזורים בעלי אופי שונה: חלקה אחת באזור גבעת ישעיהו (300 מטר; ודאיותהשומרות על טמפ' נמוכות וקרקע של חרסית, גיר ואדמות סחף); וחלקה במטע (700 מטרגובה, אדמת גיר וטרה רוסה) ענבי השרדונה גדלים גם הם בכרם "מטע" בגובה 650 מטר מעל פני הים ונהנים מהפרשי טמפרטורהניכרים בין היום ללילה. כך מתקבלים ענבים מלאי טעם שגם מצליחים לשמר את החומצההטבעית שבהם.
הייצור:עם הגעתם ליקב של אשכולות הענבים, הם עוברים סחיטה עדינהואיטית במיוחד של האשכולות השלמים. שיטהזו המכונה – WHOLE CLUSTER PRESS, מקבילה לשיטת הסחיטה המקובלת בשמפיין ומטרתה למצות את מאפייניהפרי בצורה מקסימלית. התירוש מקורר לטמפ'נמוכה במיכלי נירוסטה ולאחר 48שעות מופרד הנוזל הנקי מהמשקעים. התסיסה אורכת כ-21 יום בטמפ' C°16-14. הטמפרטורה הנמוכה עוזרת לשמר את הארומות הפירותיות העדינות ואתהחמיצות המרעננת. עם גמר התסיסה מופרד היין ממשקעיו מואוחסן במיכל נירוסטה מקוררלתהליכי שיקוע וניקיון טבעיים. לאחר גמר התסיסה ותהליכי השיקוע עובר היין בקבוקונותר במרתפי היקב ליישון של שלושה חודשים בבקבוק.
רשמי טעימה:ארומותשל פריחה לבנה, פריחת הדרים, ליים אשכולית, נקטרינה. הסוביניון בלאן מעניק לנו את הפריכות, הרעננות והארומטיות ואילוהשרדונה את המינרליות והמורכבות.
דגם: | 8e9cd42efa88073222e1aaeb6dc2d6d7 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 84% סוביניון בלאן; 16% שרדונה |
מקור | ישראל הרי יהודה |
טמפרטורת צריכה | 8-10 |
נפח בקבוק | 750 |