עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
הבציר:הענבים נבצרו בבבציר לילה, ידני וסלקטיבי, תוך הקפדה עלניקיון פרי מוחלט.
הייצור:לאחר שכל זן נבצר במועדו האופטימלי, מגיעים הענבים ליקב ,האשכולותמועברים שלמים ישירות ל PRESS. גולן, יינן היקב, בחר בשיטת ה – DIRECTTO PRESS, שיטה פופולרית בהפקת יינות הרוזה בפרובנס.שיטה זו מדלגת על פעולה ההשריה, ומאפשרת את יצירת הגוון הסלמוני, גוון שהפך להיותאחד ממאפייני יינות רוזה מאזור פרובנס. היין מועבר למכלי נירוסטה שם מתחילההתסיסה. הטמפרטורה הנמוכה עוזרת לשמר את הארומות הפירותיות העדינות ואת החמיצותהמרעננת. עם גמר התסיסה מופרד היין ממשקעיו ומאוחסן במיכל נירוסטה מקורר לתהליכי שיקוע וניקיון טבעיים. לאחר ביקבוק הייןנח כשלושה חודשים לפני יציאתו לשוק.
דגם: | 9c050e27087844d68982e6a29b28d6f8 |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 74% סירה,16% קברנה סוביניון 10% מלבק |
מקור | ישראל-הרי יהודה |
טמפרטורת צריכה | 6-8 |
נפח בקבוק | 750 |