עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
"/>
הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני.
ענבי הקברנה סוביניון עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין העברנו את התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית . התסיסה התבצעה בטמפרטורה של 28 מעלות למשך 7 ימים במשטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע טעמים וריחות האופייניים לזן.
לאחר סיום התסיסה האלכוהולית , הענבים נסחטו בצורה עדינה בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית , תסיסה זו באה על מנת לייצב ולרכך את היין.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין הועבר להתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות למשך של שישה חודשים.
לאחר סיום תהליך ההתבגרות הוספנו ליין מעט סוכר ענבים על מנת להעניק לו מתיקות מעודנת.
דגם: | ba8adaff4a70335c7465c9e3e08cc56a |
תכונות היין | |
כשרות | יש |
זני ענבים | 100% ענבי קברנה סוביניון |
מקור | קור הענבים: כרם שמשון , בציר מכני בשעות הבוקר |
טמפרטורת צריכה | 14°-18° |
נפח בקבוק | 750 |